Denna webbplats använder kakor för att fungera optimalt, analysera användarbeteende och för att visa reklam (om du inte är inloggad). Genom att använda LibraryThing intygar du att du har läst och förstått våra Regler och integritetspolicy. All användning av denna webbplats lyder under dessa regler.

Sök bland Bambi_Unbridleds böcker

Slumpvis valda böcker från Bambi_Unbridleds bibliotek

First Time with a Highlander (Sirens of the Scottish Borderlands, #2)

Gentlemen and Players: A Novel av Joanne Harris

Highland Princess av Amanda Scott

His Every Desire (For His Pleasure, #7) av Kelly Favor

Wild & Hexy (The Hex Series, Book 2) av Vicki Lewis Thompson

Just Dare Me... av Stephanie Bond

Bound to a Warrior (The Warrior King) av Donna Fletcher

Medlemmar med Bambi_Unbridleds böcker

Medlemmens krets

Vänner: addictofromance, CristinHarber, thebookvixen

Intressanta bibliotek: Dragonflytears

Medhjälparmedaljer

Fiver

 

Medlem: Bambi_Unbridled

SamlingarDitt bibliotek (10,340)

Recensioner672 recensioner

Taggarto-read (7,534), million-page-challenge (2,103), romance-historical (1,298), fantasy-paranormal (1,139), fantasy-urban (787), chic-lit (781), historical-fiction (675), audiobooks (656), romance-modern (641), read-2012 (573) — se alla taggar

MediumLaddar

Molntaggmoln, författarmoln, taggspegel

Om migI am an attorney by day and run the Bambi Unbridled blog in my free time. I read and blog about 80% of the time in the romance subgenres, and the other 20% in the fantasy, historical, suspense and thriller genres.

GrupperIngen/inga

Webbplatshttp://bambi-unbridled.blogspot.com

MedlemskapER. LibraryThing Förhandsrecensenter/Ge bort en bok

Också påAmazon, Blogger, Facebook, Goodreads, Google, Pinterest, Twitter

Riktigt namnJen

VistelseortNew Orleans, LA

FavoritförfattareUppgift saknas

Kontotypoffentlig

URL:er /profile/Bambi_Unbridled (profil)
/catalog/Bambi_Unbridled (bibliotek)

Medlem sedanMar 13, 2016

Den senaste aktiviteten

Om | Kontakt | LibraryThing.com | Sekretess/Villkor | Hjälp/Vanliga frågor | Blogg | Butik | APIs | TinyCat | Efterlämnade bibliotek | Förhandsrecensenter | Allmänna fakta | 163,111,008 böcker! | Topplisten: Alltid synlig