1 any de Crítics Matiners (PURV)

DiskuteraLibraryThing en Català

Bara medlemmar i LibraryThing kan skriva.

1 any de Crítics Matiners (PURV)

Denna diskussion är för närvarande "vilande"—det sista inlägget är mer än 90 dagar gammalt. Du kan återstarta det genom att svara på inlägget.

1Jacme
dec 10, 2010, 10:55 am

Benvolguts;

Ja farà un any que estem en esta casa dins del programa Crítics Matiners. Hem preparat una petita notícia fent un petit recompte d'este primer any d'experiència, i ho hem enviat al Gabinet de premsa de la Universitat, per si se'n poden fer ressó. En qualsevol cas, us adjunto l'adreça a on ho podeu trobar, i els primers paràgrafs per si us fa mandra anar-hi.

http://www.urv.cat/universitat/unitats_administratives/publicacions/noticies/vie...

"Publicacions URV, l’editorial de la Universitat Rovira i Virgili, acaba de complir un any com a membre de LibraryThing, una plataforma virtual en la qual els seus membres poden crear catàlegs dels seus llibres i compartir-los amb la resta d’usuaris. Els editors, per la seva banda, poden aportar els llibres de la seva editorial mitjançant el programa Crítics matiners. Aquesta iniciativa permet als usuaris apuntar-se al sorteig de llibres a canvi de fer-ne una ressenya després d’haver-lo llegit.

Fins al novembre de 2010 Publicacions URV ja ha publicat a la biblioteca de la plataforma fins a 48 llibres de les seves col·leccions, dels quals 13 han estat enviats a més de 75 lectors que n’han fet les corresponents lectures i ressenyes. L’editorial de la URV ha enviat llibres a Catalunya i l’Estat espanyol, però també a països com Holanda, Hongria i, fins i tot, als EUA i Canadà."

2gamoia
dec 10, 2010, 3:23 pm

Moltes i moltes gràcies, Jacme! Publicacions URV ha estat pionera en la participació a Crítics Matiners i això té un valor molt gran per a tots nosaltres, els que gaudim de les lectures que ens proporciona.

Per molts anys Publicacions URV!