ressenyes publicades

DiskuteraLibraryThing en Català

Bara medlemmar i LibraryThing kan skriva.

ressenyes publicades

Denna diskussion är för närvarande "vilande"—det sista inlägget är mer än 90 dagar gammalt. Du kan återstarta det genom att svara på inlägget.

1AngelsAngladaLibrary
mar 2, 2015, 2:37 pm

Bon dia. Ahir vaig afegir algun llibre a la biblioteca llegada de Maria Àngels Anglada i com que eren llibres des que ella havia publicat una ressenya a la premsa vaig anar a la pàgina de treball de l'obra i on diu ressenyes vaig entrar les dades de la ressenya i em sortien com a fetes i editables, però avui en consultar-ho dits llibres apareixen sense ressenya.
Potser és que hi ha un lapse de temps fins que apareix?
Teniu alguna idea o ho pregunto al grup anglès de coneixement comú?
GRÀCIES.
Mariona Geli Anglada

2xrm-rvo
mar 5, 2015, 5:06 am

Dies enrere vam afegir les dades d'una ressenya publicada sobre un dels llibres que tenim (concretament La llengua dels processos de crims a la Lleida del segle XVI): la ressenya ja es podia veure immediatament després d'haver-la introduït i en el moment d'escriure això encara és consultable.

Caldria saber si en el moment d'introduir les dades de la ressenya publicada vas clicar inconscientment el botó de «Cancel·la» en lloc del de «Desa»: imaginem que és poc probable que hagi passat això, però no es pot descartar mai del tot. Si la ressenya que vas introduir l'haguessis vist ja de bon principi i després hagués desaparegut aleshores es podria pensar que la "desaparició" es podia haver degut a un altre usuari que l'hagués suprimit.

Si ho tornes a intentar, procura anotar els passos que segueixes, l'obra objecte de la ressenya i les dades particulars de la ressenya publicada i podrem veure on pot ser que hi hagi el "problema". En última instància ens hauríem de posar en contacte amb la gent de LibraryThing perquè ens en poguessin donar una solució.

3AngelsAngladaLibrary
mar 5, 2015, 2:56 pm

Gràcies, ho acabo de fer i ja m'ha sortit ( no és que l'altre dia fes cancel.lar, però un cop guardat a la pàgina de treball encara que sortia una ressenya, no sortia a sota on, i quan sortia i tornava a entrar a la pàgina de treball sortia cap ressenya).

4Delfi_r
maj 19, 2015, 2:44 pm

librarything es a molts servers a l'hora i tarden en replicar tot. Hi ha cops que poses un llibre i vas a veure'l i no hi es. L'endemà tot s'arregla o no i tarda mes dies.