El perfil

DiskuteraBiblioconsultori

Bara medlemmar i LibraryThing kan skriva.

El perfil

Denna diskussion är för närvarande "vilande"—det sista inlägget är mer än 90 dagar gammalt. Du kan återstarta det genom att svara på inlägget.

1gamoia
okt 29, 2009, 7:28 pm

El perfil és la tarja de presentació de cadascú de nosaltres. El punt d'entrada a casa nostra, al nostre catàleg i a les informacions que vulguem donar sobre nosaltres.

Ve definit pel nom que ens haguem posat en crear el compte a LibraryThing. I oferirà més o menys informació segons l'hàgim configurat. I també segons vagi creixent el nostre catàleg i les nostres connexions amb altres membres.

Veuràs a la dreta, a la part superior, l'apartat Modifica les opcions del perfil/compte que et permet personalitzar aquest espai i gestionar el teu compte.

2gamoia
Redigerat: nov 1, 2009, 5:28 pm

En el perfil és bo de tenir-hi una imatge que ens identifiqui visualment. La podem carregar des del nostre ordinador o en podem escollir una d'una petita selecció que ens proposen. I si la idea no ens agrada, ho deixem sense imatge.

El correu electrònic no és obligatori però és recomanable perquè ens permetrà recuperar la contrasenya en cas d'oblit i perquè tindrem opció a rebre-hi els comentaris que ens facin.

Podem explicar alguna cosa sobre nosaltres i sobre la nostra biblioteca si ens ve de gust, afegir un enllaç al nostre web o al bloc i dir en quines altres xarxes socials se'ns pot trobar (per exemple, twitter o delicious)

Si donem la nostra localització, o la que ens agradi més, obtindrem automàticament informació sobre les activitats literàries més properes a aquest lloc.

3gamoia
nov 3, 2009, 3:49 pm

Entre les opcions del Compte hi trobem alguns punts prou importants, que determinaran la nostra experiència com a membres de LibraryThing.

Pot ser personal o d'una organització. Això vol dir que per aquí ens trobarem diverses entitats amb comptes oberts per motius diferents, entre elles, biblioteques.

Podem decidir que el nostre catàleg sigui públic o privat. Si el deixem públic podrem gaudir al màxim de la interacció amb altres persones. A canvi estarem exposant les nostres col·leccions a qualsevol mirada. I tots tenim algun secret per amagar, oi? Bé, sempre podem obrir un compte especial privat, el nostre 'infern' particular ;-)

Admetre comentaris, peticions d'amistat, rebre correus electrònics són eines per a mantenir-nos accessibles a amics, coneguts i enxarxats.

Aquí també determinem la nostra llengua principal. Per trobar el català cal prémer l'enllaç "mostra la llista llarga".

Després ens demanen permís per usar les nostres ressenyes. Jo tinc activada l'opció del màxim permís d'ús per part de LibraryThing ja que és un dels valors que té la plataforma per a sobreviure i a mi m'interessa que se'n surti.