HemGrupperDiskuteraMerTidsandan
Sök igenom hela webbplatsen
Denna webbplats använder kakor för att fungera optimalt, analysera användarbeteende och för att visa reklam (om du inte är inloggad). Genom att använda LibraryThing intygar du att du har läst och förstått våra Regler och integritetspolicy. All användning av denna webbplats lyder under dessa regler.

Resultat från Google Book Search

Klicka på en bild för att gå till Google Book Search.

Laddar...

Het Beste Boek 135: Zieke dieren zeggen niets / Ergens in het duister / De keuze / De tunnel (1988)

av Readers Digest

MedlemmarRecensionerPopularitetGenomsnittligt betygDiskussioner
215,252,109Ingen/ingaIngen/inga
Senast inlagd avBesselina
Ingen/inga
Laddar...

Gå med i LibraryThing för att få reda på om du skulle tycka om den här boken.

Det finns inga diskussioner på LibraryThing om den här boken.

ZIEKE DIEREN ZEGGEN NIETS; Djurre Feenstra

Dierenarts Floris Malting ziet het allemaal niet meer zo zitten. Op zijn vierenveertigste is zijn lichamelijke conditie abominabel; hij kijkt terug op een in scherven gevallen huwelijk en zijn dochter heeft hij jaren geleden voor het laatst gezien. Trouwens, de hele mensenwereld is hem niet zo na aan het hart gebakken. Eigenlijk staat hij alleen nog echt open voor de dieren die hij behandelt. Zo leeft die grote, slordige man in zijn grote, slordige huis en niemand lijkt zich om zijn welzijn te bekommeren. Niemand? Toch wel. Daar heb je Frits, de trouwe vriend, die hem ertoe overhaalt te gaan fietsen. Dan, op een dag, moet Floris op huisvisite om een kat te behandelen. En wat daaruit voortvloeit maakt zijn toekomst een boel rooskleuriger dan zijn recente verleden.

ERGENS IN HET DUISTER; Phillip Finch

Joseph Sherk was een gekweld mens. Dat zou iedere man zijn als hij zijn enig kind had verloren. Zijn dierbare dochter. Zijn Margaret. Hoe het gebeurd was, wist hij niet precies. Hij kon het zich niet herinneren. Maar het was iets afschuwelijks geweest. Iets dat te maken had met bloed en vuur. En nu was zijn Margaret weg. 0, maar hij wist dat hij haar zou vinden. Hij wist dat ze ergens, waar ook, moest zijn. Hij moest gewoon zoeken. En als hij haar eenmaal gevonden had, dan wist hij wel wat hij ging doen. Hij zou ervoor zorgen dat hij haar nooit meer kwijtraakte. Nooit meer.

DE KEUZE; Henry Denker

Amy Bedfords toekomstdromen reikten tot in de hemel. Als groot tennistalent van vijftien heeft ze op de baan al vele uitdagers overtuigend verslagen maar nu staat ze tegenover een angstaanjagende nieuwe tegenstander - botkanker - en is ze gedwongen om de belangrijkste keuze van haar leven te doen. Amy wordt bij het nemen van haar beslissing begeleid door haar meevoelende en meelevende chirurg, Walter Duncan. "Dokter Walt" zoals ze hem noemt, is zelf vader, met dromen voor zijn eigen dochtertje, die echter eveneens in rook lijken op te gaan wanneer ook hij een hartverscheurende keuze moet doen. Een roerend verhaal over bezielende moed, ondraaglijk verlies en de alles overwinnende kracht van de liefde.

DE TUNNEL; Robert Byrne

Vanaf de hoge witte krijtrotsen van Dover kan men op een heldere dag over Het Kanaal heen een glimp opvangen van de Franse kustlijn, tweeëndertig kilometer ver weg. Al twee eeuwen lang leeft de droom om Frankrijk en Engeland door een onderzeese tunnel met elkaar te verbinden en zijn er pogingen ondernomen die droom te verwezenlijken, pogingen die het midden hielden tussen verantwoorde techniek en science-fiction en tot nu toe altijd op een mislukking uitliepen. Een sterk Engels-Amerikaans consortium is echter vastbesloten om nu, gesteund door Brits overheidsgeld en Amerikaanse technische kennis, wèl te slagen en binnenkort de Fransen onder de stormachtige zeeëngte de hand te reiken. Ingenieur Frank Kenward ziet in deze monumentale onderwaterconstructie de uitdaging van zijn leven. Milieu-activiste Anne Reed, die streeft naar behoud van het Kentse landschap, ziet op haar beurt in Frank een verwarrend aantrekkelijke tegenstander. Maar Jamie Quinn, een maniakale IRA-terrorist, ziet in de Kanaaltunnel het ideale doelwit voor een dodelijke actie die Engeland op zijn grondvesten zal doen schudden en hemzelf aanzien zal opleveren onder de terroristen van de oude garde. Terwijl de reusachtige graafmachine zich een weg vreet door het ondergrondse kalkgesteente tussen Dover en Calais, is Quinn op een andere manier ondergronds actief en gaan bouwers, vernietigers en zelfs Scotland Yard onverbiddelijk af op een fascinerende en angstaanjagende climax, waarin de rede zegeviert

Bron: Readers digest 135
  Besselina | Jun 13, 2013 |
inga recensioner | lägg till en recension

» Lägg till fler författare (1 möjlig)

Författarens namnRollTyp av författareVerk?Status
Digest, Readersprimär författarealla utgåvorbekräftat
Byrne, Robertmedförfattarealla utgåvorbekräftat
Denker, Henrymedförfattarealla utgåvorbekräftat
Finch, Phillipmedförfattarealla utgåvorbekräftat
Teenstra, Djurremedförfattarealla utgåvorbekräftat
Du måste logga in för att ändra Allmänna fakta.
Mer hjälp finns på hjälpsidan för Allmänna fakta.
Vedertagen titel
Information från den engelska sidan med allmänna fakta. Redigera om du vill anpassa till ditt språk.
Originaltitel
Alternativa titlar
Första utgivningsdatum
Personer/gestalter
Viktiga platser
Viktiga händelser
Relaterade filmer
Motto
Dedikation
Inledande ord
Citat
Avslutande ord
Särskiljningsnotis
Förlagets redaktörer
På omslaget citeras
Ursprungsspråk
Kanonisk DDC/MDS
Kanonisk LCC

Hänvisningar till detta verk hos externa resurser.

Wikipedia på engelska

Ingen/inga

Inga biblioteksbeskrivningar kunde hittas.

Bokbeskrivning
Haiku-sammanfattning

Pågående diskussioner

Ingen/inga

Populära omslag

Snabblänkar

Genrer

Inga genrer

Betyg

Medelbetyg: Inga betyg.

Är det här du?

Bli LibraryThing-författare.

 

Om | Kontakt | LibraryThing.com | Sekretess/Villkor | Hjälp/Vanliga frågor | Blogg | Butik | APIs | TinyCat | Efterlämnade bibliotek | Förhandsrecensenter | Allmänna fakta | 204,470,680 böcker! | Topplisten: Alltid synlig