HemGrupperDiskuteraMerTidsandan
Sök igenom hela webbplatsen
Denna webbplats använder kakor för att fungera optimalt, analysera användarbeteende och för att visa reklam (om du inte är inloggad). Genom att använda LibraryThing intygar du att du har läst och förstått våra Regler och integritetspolicy. All användning av denna webbplats lyder under dessa regler.

Resultat från Google Book Search

Klicka på en bild för att gå till Google Book Search.

Basiskennis informatiebeveiliging op basis…
Laddar...

Basiskennis informatiebeveiliging op basis van Iso27001 en Iso27002 (Best Practice Series) (utgåvan 2011)

av Hans Baars (Författare)

MedlemmarRecensionerPopularitetGenomsnittligt betygDiskussioner
3Ingen/inga4,118,705Ingen/ingaIngen/inga
Dit boek is in eerste instantie ontwikkeld als studieboek voor het examen Information Security Foundation based on ISO/IEC27002 van EXIN. De tweede druk is een ingrijpende herziening van de eerste druk (uit 2010), waarbij de inhoud is aangepast aan de nieuwe versie van de standaards: ISO/IEC 27001:2013 en ISO/IEC 27002:2013.Het bevat de basiskennis die onmisbaar is voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij informatiebeveiliging of IT. In al deze gevallen is informatiebeveiliging van belang, al is het maar vanwege de beveiligingsmaatregelen die een organisatie genomen heeft. Deze beveiligingsmaatregelen zijn soms afgedwongen door wet- en regelgeving. De inhoud is afgestemd op de Nederlandse context, zonder de internationale samenhang van informatiebeveiliging uit het oog te verliezen. Informatietechnologie kent immers geen grenzen.Kortom, dit boek is bedoeld voor iedereen die basiskennis van informatiebeveiliging op wil doen:* Lijnmanagers die kennis moeten hebben van informatiebeveiliging omdat zij daarvoor binnen hun afdeling verantwoordelijk zijn.* Directieleden en zelfstandigen zonder personeel omdat ook zij verantwoordelijk zijn voor het beschermen van de eigendommen en informatie die zij bezitten.* Iedereen die thuis met computers werkt; ook dan is een bepaald gevoel van bewustwording belangrijk.… (mer)
Medlem:Kareltje_42
Titel:Basiskennis informatiebeveiliging op basis van Iso27001 en Iso27002 (Best Practice Series)
Författare:Hans Baars (Författare)
Info:Van Haren Publishing (2011), Edition: 1, 172 pages
Samlingar:Security
Betyg:
Taggar:Security, Controls, ISO

Verksinformation

Basiskennis informatiebeveiliging op basis van Iso27001 en Iso27002 (Best Practice Series) av Hans Baars

Senast inlagd avWietse, Kareltje_42
Ingen/inga
Laddar...

Gå med i LibraryThing för att få reda på om du skulle tycka om den här boken.

Det finns inga diskussioner på LibraryThing om den här boken.

Inga recensioner
inga recensioner | lägg till en recension
Du måste logga in för att ändra Allmänna fakta.
Mer hjälp finns på hjälpsidan för Allmänna fakta.
Vedertagen titel
Originaltitel
Alternativa titlar
Första utgivningsdatum
Personer/gestalter
Viktiga platser
Viktiga händelser
Relaterade filmer
Motto
Dedikation
Inledande ord
Citat
Avslutande ord
Särskiljningsnotis
Förlagets redaktörer
På omslaget citeras
Ursprungsspråk
Kanonisk DDC/MDS
Kanonisk LCC

Hänvisningar till detta verk hos externa resurser.

Wikipedia på engelska

Ingen/inga

Dit boek is in eerste instantie ontwikkeld als studieboek voor het examen Information Security Foundation based on ISO/IEC27002 van EXIN. De tweede druk is een ingrijpende herziening van de eerste druk (uit 2010), waarbij de inhoud is aangepast aan de nieuwe versie van de standaards: ISO/IEC 27001:2013 en ISO/IEC 27002:2013.Het bevat de basiskennis die onmisbaar is voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij informatiebeveiliging of IT. In al deze gevallen is informatiebeveiliging van belang, al is het maar vanwege de beveiligingsmaatregelen die een organisatie genomen heeft. Deze beveiligingsmaatregelen zijn soms afgedwongen door wet- en regelgeving. De inhoud is afgestemd op de Nederlandse context, zonder de internationale samenhang van informatiebeveiliging uit het oog te verliezen. Informatietechnologie kent immers geen grenzen.Kortom, dit boek is bedoeld voor iedereen die basiskennis van informatiebeveiliging op wil doen:* Lijnmanagers die kennis moeten hebben van informatiebeveiliging omdat zij daarvoor binnen hun afdeling verantwoordelijk zijn.* Directieleden en zelfstandigen zonder personeel omdat ook zij verantwoordelijk zijn voor het beschermen van de eigendommen en informatie die zij bezitten.* Iedereen die thuis met computers werkt; ook dan is een bepaald gevoel van bewustwording belangrijk.

Inga biblioteksbeskrivningar kunde hittas.

Bokbeskrivning
Haiku-sammanfattning

Pågående diskussioner

Ingen/inga

Populära omslag

Snabblänkar

Betyg

Medelbetyg: Inga betyg.

Är det här du?

Bli LibraryThing-författare.

 

Om | Kontakt | LibraryThing.com | Sekretess/Villkor | Hjälp/Vanliga frågor | Blogg | Butik | APIs | TinyCat | Efterlämnade bibliotek | Förhandsrecensenter | Allmänna fakta | 204,497,389 böcker! | Topplisten: Alltid synlig