HemGrupperDiskuteraMerTidsandan
Sök igenom hela webbplatsen
Denna webbplats använder kakor för att fungera optimalt, analysera användarbeteende och för att visa reklam (om du inte är inloggad). Genom att använda LibraryThing intygar du att du har läst och förstått våra Regler och integritetspolicy. All användning av denna webbplats lyder under dessa regler.

Resultat från Google Book Search

Klicka på en bild för att gå till Google Book Search.

Laddar...

Doonesbury nr 24: Se! Letland er også på vores side!

av Garry Trudeau

MedlemmarRecensionerPopularitetGenomsnittligt betygDiskussioner
512,968,469 (3.5)Ingen/inga
Satirisk tegneserie om hvad der optager den offentlige mening i USA.
Ingen/inga
Laddar...

Gå med i LibraryThing för att få reda på om du skulle tycka om den här boken.

Det finns inga diskussioner på LibraryThing om den här boken.

USA, 2002-2003
Zonker Harris, som er førsteårsstuderende på tredje år, viser mulige nye studerende rundt på universitetet. Mikes mor fortæller ham om familietraditionen for at leve af landbrugsbeskyttelsesstøtte, dvs braklægningsstøtte. Bush forsvarer familielandbrugene og familieslagterierne osv, men ikke familieapotekerne og familieisenkræmmerne. Journalisterne er ved at pille i hvad kredsen omkring Bush vidste før 9/11 (ingen regner med at Bush vidste noget om noget som helst). I Afghanistan har CIA i skikkelse af stationsleder Havoc travlt igen med at skaffe sig gamle venner. Han har Jeff Redfern som praktikant og ved rent svineheld får Jeff en drone til at sprænge et Al Qaida ammunitionsdepot i luften. Alex læser erhvervssiderne i avisen og synes at det ligner kriminalafdelingen. Bush forsøger at bruge terrortruslerne til at bortlede opmærksomheden fra hans egne tvivlsomme børsforretninger. Haliburton belaster Dick Cheney. Harken belaster George W. Bush. Faldet på børskurserne belaster Joans pension. Selvom hun er 66 år gammel og succesrig advokat har hun ikke råd til at gå på pension. Hun har en datter på 40, som er gift med Zeke og en søn på 20, Jeff. Nogle af dotcom fyrene har scoret kassen, andre er bare blevet fyret. En invasion af Irak er ved at tegne sig. Der er godt nok ingen forbindelse til 9/11. Alex forsøger at mobbe ejeren af firehjulstrækkere til at skifte til mere økonomiske biler, men stort set forgæves. Zonker bliver kontaktet af sin guru, Gamle Brætsurfer på 87, som er i krig med Geffen om strandadgang. Cornell dukker op for at få lidt støtte for at undgå fængsel. Medicinsk pot har ikke mange støtter. Bush overvejer om man bare kan nakke Saddam Hussein, men det er på skrømt. Zonker Harris har en hjemmeside, men ikke så mange tanker at det gør noget. B.D. kan ikke få sit hold til at vinde, men heldigvis bliver han indkaldt og Boopsie overtager trænerjobbet. Republikanerne vinder en stor valgsejr. Mark Slackmeier har det skidt med det, men hans kæreste Chase er ved at boble over af skadefryd. Rick Redfern og Roland Hedley og en masse andre journalister kommer på overlevelseskursus ved B.D. Zonker er så dum at selv Jeff bliver overrasket ind imellem. Jimmy Thudpucker tror på gratis musik og at pladeselskaberne vil uddø og han synes det er en god ting. Bush har skattelettelser til de rige som fast mantra. Deflationen bliver holdt i skak af kæmpeunderskuddet som krigsforberedelserne kun gør værre. Portland skærer 24 dage af skoleåret fordi det ellers ville kræve en skatteforhøjelse at få balance i budgettet. Onkel Duke lægger an til at blive udnævnt som prokonsul for Irak. Og Tyrkiet får 32 milliarder dollars i bestikkelse for at gå med i krigen.

Glimrende skildring af optakten til Irak-krigen. ( )
  bnielsen | Jun 6, 2015 |
inga recensioner | lägg till en recension
Du måste logga in för att ändra Allmänna fakta.
Mer hjälp finns på hjälpsidan för Allmänna fakta.
Vedertagen titel
Information från den engelska sidan med allmänna fakta. Redigera om du vill anpassa till ditt språk.
Originaltitel
Alternativa titlar
Första utgivningsdatum
Personer/gestalter
Viktiga platser
Viktiga händelser
Relaterade filmer
Motto
Dedikation
Inledande ord
Citat
Avslutande ord
Särskiljningsnotis
Förlagets redaktörer
På omslaget citeras
Ursprungsspråk
Kanonisk DDC/MDS
Kanonisk LCC

Hänvisningar till detta verk hos externa resurser.

Wikipedia på engelska

Ingen/inga

Satirisk tegneserie om hvad der optager den offentlige mening i USA.

Inga biblioteksbeskrivningar kunde hittas.

Bokbeskrivning
Haiku-sammanfattning

Pågående diskussioner

Ingen/inga

Populära omslag

Snabblänkar

Betyg

Medelbetyg: (3.5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3 1
3.5
4 1
4.5
5

Är det här du?

Bli LibraryThing-författare.

 

Om | Kontakt | LibraryThing.com | Sekretess/Villkor | Hjälp/Vanliga frågor | Blogg | Butik | APIs | TinyCat | Efterlämnade bibliotek | Förhandsrecensenter | Allmänna fakta | 204,495,254 böcker! | Topplisten: Alltid synlig